Η Μάρκα o.b.®

Εικόνα δύο γυναικών με μαγιό που κρατιούνται χέρι-χέρι. Η εικόνα είναι παλιομοδίτικη και δείχνει τη γυναικεία επανάσταση.

Μια φορά κι έναν καιρό...

Αισθάνεσαι ότι δεν μπορείς να κάνεις οτιδήποτε θέλεις κάποιες μέρες; Ή ότι κάποιες μέρες δεν μπορείς να κολυμπήσεις ή μπορείς να ασχοληθείς με λιγότερα αθλήματα, ή που αφήνεις το καινούριο σου στενό φόρεμα στη ντουλάπα; Πριν πολλά χρόνια, τα κορίτσια είχαν λιγότερες επιλογές. Ευτυχώς για σένα τα πράγματα είναι διαφορετικά τώρα! Μάθε σχετικά με την προέλευση των o.b.® - με ποιον τρόπο μια γυναίκα που ήταν γυναικολόγος και φανατική κολυμβήτρια έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εφεύρεσή τους και τον επαναστατικό αντίκτυπο στις γυναίκες και τα κορίτσια.

Ανακάλυψε περισσότερα
Εικόνα διαφόρων ταμπόν o.b.® στοιβαγμένων το ένα επάνω στο άλλο.

Ποιότητα που μπορείς να εμπιστευτείς

Τι είναι αυτό που κάνει τα ταμπόν o.b.® τόσο ιδιαίτερα; Τα ταμπόν o.b.® αποτελούν πλέον μέρος της ζωής εκατομμυρίων κοριτσιών και γυναικών. Αυτές εμπιστεύονται την ποιότητα των o.b.® κι εμείς εργαζόμαστε για τη διατήρηση της εμπιστοσύνη τους. Είμαστε πραγματικά προσεκτικοί με κάθε προϊόν που αναπτύσσουμε, ειδικά με τα προϊόντα που έχουν άμεση σχέση με το σώμα και την υγεία σου. Δημιουργούμε και παρασκευάζουμε τα ταμπόν o.b.® σύμφωνα με τα ύψιστα ποιοτικά πρότυπα και τα υποβάλλουμε σε αυστηρούς ελέγχους. Προσπαθούμε πάντα να βρίσκουμε νέους τρόπους βελτίωσης της άνεσης και της προστασίας σου.  

Μάθε περισσότερα
Εικόνα μιας ώριμης γυναίκας δίπλα σε μια κοπέλα. Η εικόνα δείχνει την ιστορία των ταμπόν o.b.® και τον τρόπο με τον οποίο έχουμε βοηθήσει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των γυναικών για περισσότερα από 60 χρόνια.

o.b.® - ο καλύτερος φίλος των κοριτσιών για πάνω από 70 χρόνια

Έχουν συμβεί τόσα πολλά από την πρώτη κυκλοφορία των ταμπόν o.b.®! Η ζωή είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με 60 χρόνια πριν. Πώς ήταν η κατάσταση πριν αποκτήσουν τα κορίτσια smartphones ή πριν αρχίσουν να σερφάρουν στο διαδίκτυο; Την εποχή που δεν μπορούσαν να αγοράσουν ταμπόν; Με ποιον τρόπο βοήθησαν τα ταμπόν o.b.®< στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κοριτσιών στο πέρασμα του χρόνου;  

Πάρε κι εσύ μέρος στο ταξίδι μας
Εικόνα μιας γυναίκας σε έναν αγρό. Η εικόνα δείχνει με ποιον τρόπο εργαζόμαστε για τη βιώσιμη ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος.

o.b.® - σε προστατεύει και φροντίζει τον πλανήτη

Πιστεύουμε ότι εμείς - ως παρασκευαστές δισεκατομμυρίων ταμπόν κάθε χρόνο - θα πρέπει να προστατεύουμε ενεργά τη Γη.

Μάθε με ποιον τρόπο το επιτυγχάνουμε.