Μια φορά κι έναν καιρό...

Εικόνα δύο γυναικών με μαγιό που κρατιούνται χέρι-χέρι. Η εικόνα είναι παλιομοδίτικη και δείχνει τη γυναικεία επανάσταση.
Αισθάνεσαι ότι δεν μπορείς να κάνεις οτιδήποτε θέλεις κάποιες μέρες; Ή ότι κάποιες μέρες δεν μπορείς να κολυμπήσεις ή μπορείς να ασχοληθείς με λιγότερα αθλήματα, ή που αφήνεις το καινούριο σου στενό φόρεμα στη ντουλάπα; Πριν πολλά χρόνια, τα κορίτσια είχαν λιγότερες επιλογές. Ευτυχώς για σένα τα πράγματα είναι διαφορετικά τώρα! Μάθε σχετικά με την προέλευση των o.b.® - με ποιον τρόπο μια γυναίκα που ήταν γυναικολόγος και φανατική κολυμβήτρια έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εφεύρεσή τους και τον επαναστατικό αντίκτυπο στις γυναίκες και τα κορίτσια.  

Το 1947 ο Γερμανός μηχανικός Δρ. Carl Hahn βλέπει τυχαία μια διαφήμιση ταμπόν σε κάποιο αμερικανικό περιοδικό, και του έρχεται η ιδέα: δεν υπάρχει τέτοιο προϊόν στη Γερμανία. Με την είσοδο των ταμπόν στη γερμανική αγορά θα φέρει την επανάσταση στη γυναικεία υγιεινή.

Ο Δρ. Hahn είχε τη στήριξη δύο συνεργατών του: Του Δρ. Heinz Mittag, δικηγόρου, και ακόμα σπουδαιότερο, της Δρ. Judith Esser, γυναικολόγου και φανατικής κολυμβήτριας που ανέλαβε το ιατρικό κομμάτι. Μαζί αυτοί οι τρεις πρωτοπόροι δημιούργησαν τα ταμπόν o.b.®. Αυτό το διακριτικό και κομψό όνομα προέρχεται από τη φράση "ohne Binde", η οποία σημαίνει «χωρίς σερβιέτα» στα γερμανικά.

Χάρη στα o.b.®, μπορείς να απολαμβάνεις την ελευθερία να ασχολείσαι με κάθε δραστηριότητα