Ανακάλυψε τα Σερβιετάκια CAREFREE®

Εικόνα διαφόρων προϊόντων της σειράς CAREFREE®

Η πρώτη σου περίοδος; Εξαιρετικά συναρπαστικό! Τι συμβαίνει όμως πριν την εμφάνισή της;Ένα χρόνο ή δύο χρόνια πριν την έναρξη της περιόδου ίσως παρατηρήσεις κάποιες λευκές κηλίδες στο εσώρουχό σου – αυτές τις ονομάζουμε «κολπικές εκκρίσεις». Είναι απολύτως φυσιολογικές, συμβαίνει σε όλα τα κορίτσια και μπορείς να χρησιμοποιείς σερβιετάκια για να νιώθεις φρέσκια και προστατευμένη.

Τα σερβιετάκια CAREFREE® το κάνουν εύκολο! Επομένως ποιο είναι το κατάλληλο για σένα; Φυσικά ένα σερβιετάκι που σου παρέχει προστασία, μια αίσθηση φρεσκάδας και προσαρμόζεται στα ρούχα σου. Με τα σερβιετάκια CAREFREE® μπορείς να αντιμετωπίσεις την κάθε μέρα εντελώς χαλαρά!
 

CAREFREE® με εκχύλισμα βαμβακιού – ο δικός σου σύντροφος βαμβακερής απαλότηταςΕίτε πηγαίνεις στο σχολείο, για ψώνια ή σε κάποιο πάρτι: Τα σερβιετάκια CAREFREE® με εκχύλισμα βαμβακιού προστατεύουν το εσώρουχό σου και σου παρέχουν μια αίσθηση φρεσκάδας. Τα πορώδη σερβιετάκια περιέχουν φυσικό εκχύλισμα βαμβακιού. Είναι τόσο απαλά και άνετα για το δέρμα σου που θα ξεχάσεις ότι τα φοράς. Μπορείς επίσης να προμηθευτείς σερβιετάκια CAREFREE® με εκχύλισμα βαμβακιού και απαλό άρωμα φρεσκάδας.
 

CAREFREE® FLEXIFORM – με οτιδήποτε και αν φοράς  Ένα για όλα τα είδη: Τα CAREFREE® FLEXIFORM προσαρμόζονται τόσο στα κανονικά εσώρουχα όσο και στα στρινγκ. Τώρα μπορείς να φοράς σερβιετάκια τόσο με τα απλά σου εσώρουχα όσο και με τα στρινγκ και θα είσαι πάντα καλά προστατευμένη. Απλά δίπλωσε τις διάτρητες άκρες κάτω από το στρινγκ και το σερβιετάκι θα ταιριάξει τέλεια! Αυτό το σερβιετάκι γρήγορης μετατροπής διατίθεται επίσης με απαλό άρωμα φρεσκάδας – ως CAREFREE® FLEXIFORM fresh.