Ποιότητα που μπορείς να εμπιστευτείς

Εικόνα διαφόρων ταμπόν o.b.® στοιβαγμένων το ένα επάνω στο άλλο.

Γιατί η ποιότητα είναι τόσο σημαντική; Μόνο στη Γερμανία πωλούνται κάθε χρόνο περίπου 1,2 δισεκατομμύρια ταμπόν o.b.®, ενώ εξάγονται και σε 40 άλλες χώρες. Τα ταμπόν είναι μέρος της ζωής εκατομμυρίων κοριτσιών και γυναικών. Εμπιστεύονται την ποιότητα o.b.® και εμείς εργαζόμαστε σκληρά για να δικαιώνουμε την εμπιστοσύνη τους.
 

Σε συνεργασία με τους καλύτερους 


Για περισσότερα από 65 χρόνια συνεχίζουμε να βελτιώνουμε τα ταμπόν o.b.®. Οι ερευνητές μας επικεντρώνονται στη βελτιστοποίηση της άνεσης και της προστασίας. Αυτό έχει οδηγήσει στην ανάπτυξη των βασικών μας καινοτομιών – του καλύμματος SILKTOUCH™, των προστατευτικών πτερυγίων και της τεχνολογίας DynamicFit™ με αλληλοσυνδεόμενα αυλάκια και τρισδιάστατη δομή.
 

Διασφάλιση της ποιότητας και της ασφάλειαςΕίναι μεγάλη η διεργασία που γίνεται για τη διασφάλιση της ποιότητας και της ασφάλειας των ταμπόν o.b.®  πριν την τοποθέτησή τους στα ράφια των καταστημάτων. Στα εργαστήριά μας γίνονται έρευνες και έλεγχοι. Οι συνθήκες παρασκευής τους ελέγχονται προσεκτικά, ώστε να διασφαλίζεται ότι το κάθε ταμπόν o.b.® ανταποκρίνεται στις ύψιστες προδιαγραφές που θέτουμε. Οι διαδικασίες ελέγχου που πραγματοποιούνται, για παράδειγμα η δοκιμή της αντοχής εφελκυσμού, βοηθούν στη διασφάλιση της σταθερής προσάρτησης του κορδονιού.
 

Ακούγοντας τις ανάγκες σαςΕπιπλέον, και πάνω απ’ όλα, ακούμε με προσοχή τα κορίτσια και τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο που χρησιμοποιούν τα ταμπόν o.b.® κάθε μέρα και νύχτα της περιόδου τους – και είναι εκατομμύρια. Μαθαίνουμε συνεχώς από αυτές, από εσένα, ώστε τα προϊόντα μας να ανταποκρίνονται όσο το δυνατόν καλύτερα σε κάθε ανάγκη.