Πώς τοποθετώ το ταμπόν;

Μην ανησυχείς - δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζεις! Το σχετικό βίντεο θα σε βοηθήσει να μάθεις πώς να τοποθετείς το ταμπόν! Εδώ θα δεις τη διαδικασία βήμα-βήμα: Πρώτα, θα πρέπει να πλύνεις τα χέρια σου και μετά να χαλαρώσεις! Βεβαιώσου ότι βρήκες την ιδανική στάση για σένα! Μπορείς να είσαι καθιστή στην τουαλέτα ή όρθια με το ένα πόδι στην άκρη της μπανιέρας.
Κράτησε το ταμπόν και με τα δύο χέρια και ξετύλιξε το περιτύλιγμα του ταμπόν ακολουθώντας την κατεύθυνση που δείχνουν τα βέλη, και στη συνέχεια αφαίρεσε το περιτύλιγμα από την πλευρά του κορδονιού. Ίσιωσε το κορδόνι αφαίρεσης και τέντωσέ το με μια γρήγορη κίνηση. Τοποθέτησε το δείκτη σου στη βάση του ταμπόν και αφαίρεσε το επάνω μέρος του περιτυλίγματος. Πίεσε απαλά το ταμπόν όσο το δυνατόν πιο μέσα και πίσω στον κόλπο. Αν νιώσεις αντίσταση, άλλαξε λίγο τη γωνία.
Αν εξακολουθείς να νιώθεις το ταμπόν, τοποθέτησέ το λίγο πιο μέσα. Μόλις το ταμπόν τοποθετηθεί σωστά, στο μέσο του κόλπου σου, δεν θα το νιώθεις. Πλύνε ξανά τα χέρια σου. Ίσως χρειαστείς λίγο χρόνο για να βρεις τον ιδανικό τρόπο για να τοποθετείς εύκολα το ταμπόν o.b.®.
Την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσεις ταμπόν, προτίμησε το μικρότερο μέγεθος, το o.b.® PROCOMFORT™ Mini με σπειροειδή αυλάκια και το μοναδικό κάλυμμα μεταξένιας απαλότητας SILKTOUCH™. Να θυμάσαι να περιμένεις την εμφάνιση της περιόδου σου πριν δοκιμάσεις τα ταμπόν. Δεν θα πρέπει να φοράς ταμπόν όταν δεν έχεις περίοδο.